Skip to content

House in Meco

December 22, 2010
by

This house by Portuguese studio Jorge Mealha Arquitecto features white rendered volumes sat atop a stone structure, located by a beach on the outskirts of Lisbon, Portugal.  What a wonderful use of natural light especially  at the split level entrance space which is bathed in natural light.  I love the harmonious use of the natural materials and the modern clean line materials to help set up a successful story in volumetric juxtaposition.

Dezeen.com

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: